P PROGRAME

Programet tona ndihmojne komunitetin

Ne jemi pranë zonave rurale për të zhvilluar aftësitë e duhura të banorëve në mënyrë që të rritet statusi ekonomik dhe të përmirësohet standarti i jetesës në komunitetet ku ata jetojnë

RASP, synon të rrisë kapacitetet e grupeve duke nxitur të dyja gjinitë të bashkëpunojnë, ndërkohë që i shikon palët si elementë të domosdoshëm të zhvillimit të shoqërisë. Përfshirja dhe trajnimi i të dyja gjinive do të bëjë të mundur rritje të të ardhurave ekonomike të familjes, produkte më cilësore si dhe qëndrueshmëri të aktiviteteve të ndryshme.

Çast nga puna ne seren e fermerit
 Fermet Zela, Kukes
Prefekti dhe drejtori i Drejtorise se Bujqesise Kukes duke vizituar panairin vendor te Kukesit, 2008