RURAL

ASSOCIATION

SUPPORT

PROGRAMME

P Programe

home / cfare bejme / programme

Programet tona ndihmojne komunitetin

 

Ne jemi pranë zonave rurale për të zhvilluar aftësitë e duhura të banorëve në mënyrë që të rritet statusi ekonomik dhe të përmirësohet standarti i jetesës në komunitetet ku ata jetojnë

RASP, synon të rrisë kapacitetet e grupeve duke nxitur të dyja gjinitë të bashkëpunojnë, ndërkohë që i shikon palët si elementë të domosdoshëm të zhvillimit të shoqërisë. Përfshirja dhe trajnimi i të dyja gjinive do të bëjë të mundur rritje të të ardhurave ekonomike të familjes, produkte më cilësore si dhe qëndrueshmëri të aktiviteteve të ndryshme.

 

 

 

TË REJAT E FUNDIT

Na kontaktoni më poshtë:

Rr. "Dritan Hoxha", Pall. TeknoProjekt, shkalla 2, ap.28 PO.Box 2415/1, , 1001

office@rasp.org.al

RURAL

ASSOCIATION

SUPPORT

PROGRAMME

|   © 2013 . Rasp.org.al  -  All rights reserved.

Designer:

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.